Om os

Specialforhandleren af alt, der har med din Hörmann / Hoermann garageport at gøre.


Som autoriseret Hörmann- forhandler er vi den ideelle kontaktperson med hensyn til garageporte. 

Vi specialiserer os primært inden for områderne Hörmann porte, garageportåbnere , Hörmann håndsendere og Hörmann reservedele . 

Hörmann Garageporte, industriporte og reservedele.

 

Hörmann er en af ​​Europas førende udbydere af porte, hoveddøre og portåbnere og flere og flere på markedet for byggekomponenter bærer nu Hörmann-navnet. Som virksomhed anvender Hörmann ikke kun miljøvenlige procedurer til opskumning med 100 % CFC-frit PU-stiftskum, men også med farvebelægningen af ​​portene.

Ultramoderne regenerative udstødningsfiltersystemer reducerer i høj grad den nødvendige energi, og Hörmann-produkter udvikles og fremstilles på vores egne højt specialiserede fabrikker.

Hörmanns højt kvalificerede medarbejdere arbejder intensivt med nye produkter, løbende udvikling og forbedrede detaljer. Resultaterne er patenter og enestående produkter med udholdenhedstest udført under virkelige forhold sikrer modne serieprodukter i ægte Hörmann kvalitet.


Spar resourcer, øg klimabeskyttelsen


...mange små tiltag hen mod et stort mål

For Hörmann begynder klimabeskyttelse i detaljen: Det er kun, når vi gennemgår vores daglige handlinger, at vi kan fastslå, hvilke justeringer der skal gøres for at spare endnu mere energi og omgås endnu mere bevidst med vores ressourcer. Denne kontinuerlige forpligtigelse overfor vores miljø viser sig ved tiltag som brug af genbrugspapir, CO2-neutral postforsendelse eller genbrug af transportemballager.